ZONGULDAK / DEVREK - Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu

Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu

İsmetpaşa Mah. Hacı Ali Sok. Devrek /Zonguldak
Vizyon
1. Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. 2. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 3. Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. 4. Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. 5. Okulumuzdaki her öğrencinin temel amacı bir yüksek öğretim kurumuna girebilmek olsun. 6. Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. 7. Hukukun üstünlüğüne herkes inansın . 8. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
1. Atatürk İlke ve İnkılâplarına , Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, 2. Türk Milleti’nin Millî, Ahlaki, İnsani ve Kültürel değerlerini benimseyen; Ailesini, Vatanını, Milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, 3. Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, 4. Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, 5. İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, 6. Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, 7. Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
Sabahçı Grup- başlama:07.10 - bitiş: 12.50 Öğlenci Grup- başlama:13.10 - bitiş: 18.50
Isınma
Okul binası betonarmedir. Isınma sistemi katı yakıtlı ( Kömür ) kalorifer tertibatından oluşmaktadır.
ADSL (1 Mbit)
karayolu
İsmetpaşa Mah. Hacı Ali Sok. Devrek /Zonguldak
Zonguldak merkeze uzaklık 56 km.